Torus Games Icon Torus-pelit

Torus Games screenshot

Yhdeksän tuttua peliä, jotka tarjoavat kymmenvuotiaille ja sitä vanhemmille jännittävän mahdollisuuden tutustua ”mon ikytkettyyn maailmankaikkeuteen”. Pelejä ovat ristinolla, sokkelot, ristisanat, sanahaut, palapelit, šakki, biljardi, gomoku ja omenat. Pelaajalle kehittyy vaistomaisesti visuaalinen käsitys mallimaailmankaikeudesta, joka on äärellinen mutta rajaton. Kun pelaaja hallitsee kaksiulotteiset pelit, hän voi nauttia haasteista, jotka kolmiulotteisen monikytketyn avaruuden sokkelot ja ristinolla asettavat. Pelien suunnittelijalla on ollut lapset mielessään, mutta topologiasta, geometriasta ja kosmologiasta kiinnostuneet aikuiset ovat myös kokeneet pelit nautittaviksi ja avartaviksi.

Lataa
Tuorein päivitys
25 tammikuuta 2021 (versio 5.10)
More efficient compression of Jigsaw Puzzle images for improved wide-color support and reduced download size.
(macOS) Runs natively on both Apple Silicon and Intel Macs.
Kielet
saksa, kreikka, englanti, espanja, suomi, ranska, italia, japani, korea, hollanti, portugali, venäjä, vietnam, kiina (yksinkertaistettu), kiina (perinteinen)
Lisenssi

Kysymyksiä?
Ota yhteys Jeff Weeks.

Parhaat kiitokset kääntäjälle: Jouko Koskinen

Valitse tämän sivun kieli:
Deutsch   Ελληνικά   English   Español   Suomi   Français   Italiano   日本語   한국어   Nederlands   Português   Русский   Tiếng Việt   简体中文   繁體中文

This material is based upon work supported by the National Science Foundation under Grant No. 1503701. Any opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed in this material are those of the author and do not necessarily reflect the views of the National Science Foundation.

[Palaa sivulle Geometry Games home.]