Torus Games Icon Torus Games

Torus Games screenshot

Deze negen bekende spelletjes laten kinderen van 10 jaar en ouder kennis maken met de hersenkrakende mogelijkheden van verschillende vormen van het universum. Het programma bevat: boter kaas en eieren, kruiswoordraadsels, woordzoek puzzels, gewone puzzels, doolhoven, schaken, pool, gomoku en appels. Terwijl de kinderen de spelletjes spelen, ontwikkelen zij een visueel begrip van een eindige ruimte zonder rand. Spelers die de 2-dimensionale spelletjes al onder de knie hebben zullen de extra uitdaging bij het zoeken naar een uitweg uit de doolhoven en het spelen van boter-kaas-en-eieren in 3-dimensionale ruimtes zeker waarderen. De spelletjes zijn oorspronkelijk ontworpen met kinderen in gedachten, maar ook volwassen die geïnteresseerd zijn in topologie, meetkunde en kosmologie vinden ze vermakelijk en verhelderend.

Download
Laatste update
25 januari 2021 (Versie 5.10)
More efficient compression of Jigsaw Puzzle images for improved wide-color support and reduced download size.
(macOS) Runs natively on both Apple Silicon and Intel Macs.
Talen
Duits, Grieks, Engels, Spaans, Fins, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Vietnamees, Chinees (vereenvoudigd), Chinees (traditioneel)
Licensie
FAQ

Vragen?
Contact Jeff Weeks.

Met grote dank aan Sebas Eliëns en Jacobien Carstens voor de Nederlandse vertaling

Bekijk deze pagina in:
Deutsch   Ελληνικά   English   Español   Suomi   Français   Italiano   日本語   한국어   Nederlands   Português   Русский   Tiếng Việt   简体中文   繁體中文

Dit materiaal is gebaseerd op werk gesteund door de National Science Foundation onder Beurs nr. 1503701. Alle meningen, vindingen, en conclusies of aanbevelingen in dit materiaal behoren de auteur toe en komen niet noodzakelijk overeen met de opinies van de National Science Foundation.

[Terug naar Geometry Games home.]